Om Dorte Bangs

Jeg brænder for, at give dig en tryg graviditet, en god fødsel og den bedste start på familielivet.

Om Dorte Bangs

Jeg brænder for, at give dig en tryg graviditet,
en god fødsel og den bedste start på familielivet.

“At være med til at give jer en god start på familielivet, er essensen af mit arbejde”

Jeg har en højt specialiseret viden inden for de forskellige faser i graviditeten, komplikationer i forbindelse med graviditet og fødsel samt er ekspert i at vejlede i pleje og pasning af spædbørn.

Jeg elsker muligheden for at guide familier gennem en vellykket graviditet og fødsel. At være med til at give dem en god start på familielivet, er essensen af mit arbejde.

Over de senere år har særligt familiedynamik og kommunikation været et stort interessefelt, som jeg har valgt at specialisere mig yderligere inden for. Jeg har færdiggjort uddannelse som familieterapeut. Her føler jeg virkelig, at jeg kan bidrage med viden og særligt nogle trygge samt rolige rammer, der optimerer familiens udbytte af min hjælp og vejledning.

Siden 1990

Jeg har 30 års erfaring indenfor det sundhedsfaglige område og kan derfor altid levere ærlige anvendelige svar på de spørgsmål I måtte have. Jeg har en bred erfarings palette og kan derfor støtte og vejlede jer, hele vejen fra graviditet til livet som familie.

Hvorfor vælge mig?

30 års erfaring

Jeg har 30 års erfaring indenfor det sundhedsfaglige felt, en erfaring jeg bruger til at lette familielivet for gravide og småbørnsfamilier. Mit mål er at hjælpe jer til sundhed, trivsel og udvikling, så I som familie kan sikre jeres barn den bedste opvækst.

Situationsfornemmelse

Jeg har stor situationsfornemmelse og kan hurtigt spore mig ind på den enkelte families behov.

Hos mig vil du kun opleve ærlighed og respekt for dig og din familie.

Din "advokat"- Din tryghed!

Jeg er din sikkerhed for at dine ønsker bliver respekteret og hørt under fødslen. Fordi jeg har fulgt dig under din graviditet, kender jeg dig og din familie godt og ved hvad jeres ønsker til en god fødsel er.

Klik her og læs om min Persondata politik
– Dit privatliv og din tryghed