Gravid Scanning

Alle scanninger udføres af en certificeret jordemoder og
indeholder ALTID en konsultation.

Gravid Scanning

Alle scanninger udføres af en certificeret jordemoder
og indeholder ALTID en konsultation.

Det første møde med jeres lille vidunder

En graviditet er noget af det største man kan opleve, men den kan samtidig virke skræmmende og uvirkelig. Tankerne er mange – har den lille det godt, hvordan mon han eller hun ser ud og er det mon en pige eller en dreng.

Med en tryghedsscanning har I mulighed for at kigge indenfor i den ét værelses, som er babys første hjem. Her kan i se det hele… de små fingre, næsen, kønnet – ja selv dunene på hovedet. I kan opleve hvordan baby bevæger sig, gaber og smiler veltilpas.

Jeg afsætter altid god tid il en graviditetsscanning, så I har tid til at fordybe jer og stille spørgsmål.

Scanninger

♥  Tidlig scanning 40 min kr 400,-
♥  Kønsscanning 40 min. Kr 400,-
♥  3D/4D scanning 60 min kr. 1000,-
♥  Misdannelsesscanning 40 min kr 800,-
♥  Tilvækst/Trivselsscanning. 40 min kr. 500,-

Scanninger

♥  Tidlig scanning 40 min kr 400,-
♥  Kønsscanning 40 min. Kr 400,-
♥  33D/4D scanning 60 min kr. 1000,-
♥  Misdannelsesscanning 40 min kr 800,-
♥  Tilvækst/Trivselsscanning. 40 min kr. 500,-

Graviditetsscanninger

Graviditets
scanninger

Alle scanninger udføres af en scannings certificeret jordemoder og indeholder ALTID en konsultation
– På den måde er der mulighed for tilskud på 50% fra Sygeforsikring Danmark.

Tidlig Scanning

Er du i tvivl om hvor langt du er i graviditeten, eller har du brug for at vide at alt er som det skal være? En tidlig scanning giver god mulighed for at se hjertet slå og at blive bekræftet i at alt er ok. Rigtig mange vælger derfor at få udført en tidlig graviditetsscanning for at sikre sig at alt er som det skal være.

En tidlig scanning kan foretages fra uge 6+0 til uge 13+6

3D / 4D Scanning

3D og 4D scanninger kan laves gennem hele graviditeten. Man opnår dog de bedste billeder mellem uge 26 og 34. Her har baby stadig god plads at boltre sig på og der er god mulighed for at se runde kinder og fine træk.

Når man snakker om 3D billeder, betyder det at billederne har en ekstra dimension som giver billedet dybde. Det er altså som at kunne kigge direkte ind i maven og se baby i virkeligheden. 4D betyder af at man ser live optagelser af baby og dermed kan se hvordan han eller hun bevæger sig, gaber eller smiler mens man scanner.

Tilvækst/ Trivselsscanning

En trivselsscanning kan give dig tryghed under graviditeten. Her får du svar på om baby vokser og udvikler sig som han/hun skal og om alt er som det skal være.

En trivselsscanning eller  tryghedsscanning kan laves gennem hele graviditeten, det er dog først efter uge 18 at man kan vurdere vægt og måle baby.

Kønsscanning

Skal der mon indkøbes fodboldstøvler eller yndige små kjoler? Denne scanning er for jer, som bare ikke vente med at finde ud af om det er en lille pige eller dreng der mon gemmer sig i den voksende mave.

Scanningen kan foretages fra uge 14 og jeg giver selvfølgelig garanti for identificering af barnets køn. Det betyder at hvis baby ikke er samarbejdsvillig, ja så får I selvfølgelig en ny tid til genscanning uden beregning.

Misdannelsescanning

Omkring uge 14, er det muligt at foretage en gennemscanning. Jeg undersøger barnet grundigt for misdannelser og er opmærksom på eventuelle kromosomfejl.
I virkeligheden handler denne scanning mest om at tjekke babys trivsel, da kromosomfejl og misdannelser heldigvis er sjældne.

Eksempler på scannings billeder

Kontakt Mig